vineri, 27 mai 2011

VERONICA NEACSU la Magazinul National de Arta Contemporana

VERONICA NEACSU - CuGriCuAlbCuNegru

http://cugricualbcunegru.blogspot.com

CuGriCuAlbCuNegru este prima expoziţie personală a Veronicăi Neacşu. Panouri mici şi albe de lemn, desenate cu creionul. Materiale simple şi monocromie care limitează, dar în acelaşi timp, deschid posibilităţi pe care Veronica le expoloatează până la obsesie. O serie de personaje care nu se vor nici amuzante şi nici feminin-copilăroase.

curator: Ioana Marinescu

01 iunie  - 31 iulie
vernisaj miercuri 1 iunie ora 19:30

Magazinul National de Arta Contemporana
Str. Dr. Staicovici, Nr. 26
Bucuresti, Romania


Un comentariu:

Ady spunea...

Buna ziua,

Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere
35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ameteli .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

dumitru_gabriela31@yahoo.com